Uw Dag in Londen

Naast – of in plaats van – een gidstoer bied ik ook (gepersonaliseerde) dagplanningen aan, zodat je op eigen houtje “het Londen van de Londenaars” kan ontdekken.

Tipsheet

Voor wie graag zelf de planning in handen neemt, en gewoon een duwtje in de rug nodig heeft, zijn er een algemene tipsheets beschikbaar – een up-to-date selectie restaurants, bezienswaardigheden en activiteiten in een bepaald deel van Londen. Deze zijn opgedeeld in Centraal, West, Zuid, Oost & Noord. Elke tipsheet wordt geregeld aangepast, en vergezeld van een lijst met nuttige tips over hoe Londen te navigeren.

Dagplanning

Liever wat meer hulp, of specifieke wensen? Ik bied ook op maat gemaakte dagplanningen aan voor elk budget. Dat gaat van waar te verblijven tot waar te eten, wat te zien, welk transport te gebruiken en niet te missen ervaringen.

(Let wel: ik ben geen reisbureau – ik geef jullie echter wel alle nodige info en een gedetailleerde lijst opties waaruit jullie zelf kiezen kunnen.)

Waarom?

Londen kan groots, weids en onoverzichtelijk lijken – door lokale ervaring en expertise haal je het onderste uit de kan van jouw Londen-trip. Je spaart kostbare tijd uit; ik doe het denk- en opzoekingswerk voor jou.

Wat?

De eerste keer in Londen, dus graag de highlights? Of liever meer obscure bezienswaardigheden die niet in een gids te vinden zijn?

Een route nodig voor een shopping spree? Gezellig tafelen, brunchen of een unieke afternoon tea?

Op zoek naar een park om doorheen te slenteren, de beste Guinness in Londen, of graag een echte Banksy spotten?

Een middagje rugby, paardenkoers of cricket? Of liever een musical of theaterstuk?

Van kathedralen tot caféspelen, ik weet waarheen.

Niet alleen geef ik adresjes mee, elke planning lijst ook nuttige tips op over (openbaar) vervoer en lokale gewoontes. Ik hou rekening met de grootte en samenstelling van de groep en het vooropgestelde budget, om voor ieder wat wils te voorzien.