Alexander

alexander

Gidsen in Londen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Na vele vrienden en familie met plezier door de stad te hebben geloodst, kwam regelmatig de vraag: “mensen in de stad rondgidsen is dat niet iets voor jou?”. Vele geschiedenisboeken, cursussen en kilometers later, deel ik ondertussen mijn dagen flexibel in om bezoekers rond te leiden in Londen.

Enkele jaren geleden ben ik – samen met mijn echtgenote – als student in Londen aangewaaid. Ik spendeerde een fantastisch jaar in de London School of Economics. Na een periode in de City, het financieel hart van de stad, keerde ik terug naar de universiteit. Daar werk ik momenteel als doctoraal onderzoeker.

Geboren en getogen in Roeselare ben ik trotse West-Vlaming. Alvorens naar Londen te verhuizen studeerde ik Moderne Geschiedenis in Leuven. Daar specialiseerde ik mij in het tijdperk van de Industriële Revolutie, niet toevallig het tijdperk van Brittania rules the waves. Tijdens en na mijn studies heb ik het geluk gehad veel te kunnen reizen, en zo vanop de eerste rij geleerd hoe een goeie gids het verschil kan maken.

Neem met veel plezier contact op!

Alexander